Goed nieuws!

Beste looter,

we hebben goed nieuws voor je! Om je een nog betere maandelijkse verrassingservaring te kunnen bieden, hebben we besloten om met de bedrijven lootchest benelux en lootchest GmbH samen te gaan. We werken nu vanuit Goch (Duitsland) om de perfecte items voor jouw lootchest te vinden.

 

Wat zijn er voor veranderingen?

Helaas kunnen loopende abonnementen niet door het systeem overgezet worden. Daarom vragen wij je om een nieuw abonnement af te sluiten bij de lootchest GmbH. Dit is het gemakkelijkst te doen via www.lootchest.de

December-boxen die nu al betaald zijn worden uiteraard opgestuurd. Klanten die hun betaling in november al hebben gedaan kunnen een nieuw abonnement in december afsluiten zonder een box te missen. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij de bestelling, helpen we je graag.

Uiteraard zijn jouw vragen en opmerkingen nog steeds welkom in het Nederlands. De beste manier om contact met ons op te nemen is via support@lootchest.nl.

 

Welke voordelen heb je ervan?

De pakketten worden op de 15de van elke maand verzonden - dus ze zijn nog sneller bij jou!

U hebt nu de mogelijkheid om het abonnement voor 12 maanden af te sluiten. Je krijgt de lootchest voor 12 maanden tegen de onverslaanbare prijs van 19,95 € plus verzendkosten en bovendien nog een exclusief gratis shirt.

En nog een voordeel voor alle bestaande benelux-looter: jullie krijgen een exclusieve kortingscode van 20% op de eerste box van een nieuwe abonnement via mail. Daarna moet je deze stappen volgen:

1. Kies voor je favoriete abonnemente en klik op “bestellen”.

2. Kies voor een tshirt-maat en of je voor een PLUS box gaat of niet.

3. Klik vervolgens op “In den Warenkorb”. Aan de rechte kant verschijnt nu een pop-up.

4. Klik aan de rechte kant op “Warenkorb bearbeiten”. Een nieuwe pagina verschijnt.

5. Vink nu “Ich habe einen Gutschein” aan en vul de code in.

Nu heb je een korting van 20% voor de eerste box!

Bitte geben Sie die Zahlenfolge in das nachfolgende Textfeld ein

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.