lootchest - april 2017

De laatste doek is gevallen: hier is de sensationele lootchest van april! We vieren, net als jullie, de onvergetelijke en nostalgische momenten en personages – van de beroemde helden tot en met de iconische schurken en alles er tussenin. We weten welk gevoel jullie hebben als het laatste item van jullie collectie eindelijk binnen komt. Daarom zijn we heel trots op onze april-lootchest – het maandelijkse verzorgingspakket voor de loot-family. De FAN-tastic items geven jullie de kans om volledig in de wereld van onze favoriete onderwerpen onder te dompelen.

Als jullie van één of meerdere items in het bijzondere houden: Alle items zijn ook los via de lootchest.store verkrijgbaar.

 

Judge Dredd: 'The Academy Of Law' T-Shirt

„Hail Rookie Judge looter! May your Lawgiver always fire true”. Jullie hebben een voldoende voor de test van de Cadet Academy Of Law! Door dit unifor zijn jullie nu officiële Rookie rechter.

 

Warcraft Figuur 

Het meest geschikt voor trouwe gamers. Het gebrul in de verte is een oproep! Volgen jullie hem? Deze maand ontketenen we de personages van Warcraft.

 

Harry Potter Gryffindor Afbeelding

Hogwarts is your second home? En jullie hebben het hart van een echte Griffoendor? Dan hoort dit unieke forex-motief in een speciaal formaat van 20x30cm zeker op je muur! De Kunstenaars van Golden Planet Prints hebben niet alleen de wapens van de vier afdelingen  ontworpen, maar een heleboel andere leuke fan art (posterlounge.de).

 

 

Guardians of the Galaxy Blik

De muziek speelt in „Guardians of the Galaxy” een centrale rol. Met dit blikje van Awesome Mix Vol.2 zijn jullie perfect voorbereid voor de nieuwe film. Doe het zoals Star-Lord en laat je van de tape de weg wijzen.

 

Prik-froeten

Met dit heerlijk bruisende fruit worden jullie Fruit-Ninja’s. Nu ontbreekt alleen nog het zwaard. Bovendien zijn de zoetjes een kleine herinnering aan de jeugd.

 

PLUS T-Shirt

„A man choses, a slave obeys.” De keuze is een van de balngrijkste onderwerpen van BioShock. De kwestie van zelfbeschikking en van het lot in het game worden door deze zin heel goed samengevat. Tijdens het spel wordt de gamer geconfronteerd met vele keuzes, maar het zijn slechts illusie’s. So, would you kindly loot further?

Bitte geben Sie die Zahlenfolge in das nachfolgende Textfeld ein

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.