lootchest - december box 2016

In december was de lootchest een vervroegd kerstcadeautje! Het vakantieseizoen werdt nog prettiger gemaakt door onze artikelen, die allemaal heel goed kunnen worden gebruikt. lootchest zorgt ervoor dat je zelfs op stormachtige dagen uit je bed komt en op zonnige dagen je zonnebril zoals het voor een echte nerd hoort bij de hand hebt! We hebben alweer de beste producten van onze hoog gewaardeerde geek-wereld verzameld!

 

The Flash T-Shirt

Het is alweer 10 minuten voor 8 en de bus naar het werk is ook al vertrokken? Dan trek snel je nieuwe Flash T-shirt aan en loop hard! Via dit shirt bereik je razendsnel jouw doel.

 

Pac-Man-wekker

Om ´s ochtends niet eens gestrest wakker worden is deze Pac-Man-wekker heel geschikt! Hij ziet er niet alleen maar goed uit maar wekt jullie elke ochtend op betrouwbare manier in retro stijl op!

 

James Bond – poker

Om de winnaar van een pokerspel te zijn heb je geen superkrachten nodig. Doe het gewoon zoals James Bond en maak gebruik van de juiste apparatuur!

 

Star Wars – brillenetui

Maak gebruik van je nieuwe brillen-etui met automatische schoonmaak-functie om op elk moment goed zicht te hebben! Op deze manier ben je altijd voorbereid voor je volgende vakantie op Tatooine!

 

Assassins Creed – Energy Drink

Met deze energydrank neem je de vaardigheden van een echte Assassin over. Je zult het gevoel hebben dat je op elk dak kunt klimmen! (Maar let op: voor sprongen die niet eindigen in een hooiwagen nemen wij geen enkele aansprakelijkheid!)

 

Chokick – mini taart

Deze kleine vanille crème taart geeft jullie al een gevoel van kerst!

 

Star Wars – kerstbal (PLUS)

 

Het vakantieseizoen is in volle gang en het is weer tijd om je kerstboom te versieren. Wij willen jullie helpen met deze Star Wars kerstballen je kerstboom te maken tot de coolste kerstboom in de hele melkweg!

Bitte geben Sie die Zahlenfolge in das nachfolgende Textfeld ein

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.