lootchest - februari 2017

Je bent al klaar met de helft van Level 2 van 12 in 2017. Ook deze maand zal je het looten van de lootchest niet missen! Wij geven aan jullie de nodige tools om in staat te zijn om ook de toekomstige uitdagingen te beheersen.

 

 

Metroid Prime Samus - T-Shirt

Met dit shirt laat je aan iedereen zien dat je een van de volgelingen van Samus bent en ervoor zorg draagt om planeet aarde van gruwelijkheden te bevrijden!

 

Meme - Figuur

Wie denkt dat Memes alleen onderdeel van het internet zijn moeten nu goed opletten: In de lootchest van februari zijn de populaire fratsen te vinden en proberen nu ook de offline wereld te domineren!

 

Suicide Squad - sleutelhanger 

Deze dolzinnige sleutelhangers laten aan dieven en misdadigers het volgende zien: Je bemoeid je met kwesties van de baas van Gotham! Wij zijn ervan overtuigd – niemand stuurt het nu nog erop aan!

 

Superman - briefkaart

Schrijf je lieve mensen voor de afwisseling een keer een klassieke postkaart! Superman heeft zich ontdaan van zijn kryptonite-ketting en zorgt ervoor dat je boodschap in een mum van tijd aankomt!

 

The Walking Dead - sporttas

Wapens, voedsel en toilet-papier. Noodzakelijke dingen die tijdens een crisis niet mogen ontbreken! Deze TWD sporttas biedt de mogelijkheid om alle belangrijke spullen te pakken en sportief tegen de zombieapocalyps in te gaan!

 

Cherryhead - Snoepjes

Deze extreem rode kers-heads komen rechtstreeks uit de VS, hadden tot nu toe een gezellige tijd in je lootchest en streven nu alleen nog naar één doel: Je mond! Doe hun een plezier en proef ze!

 

Unisex Dark Souls - handschoenen

 

De Level-baas heeft nu de 1000ste keer gewonnen en de situatie wordt steeds moeilijker? Tijd voor de juiste apparatuur! Deze handschoenen laten je je zwaard met gemak zwaaien en beschermen je tegelijkertijd tegen de koudste vorst! Smartphones kunnen door de touchscreen-vingertoppen goed worden bediend. One size fits all. 

Bitte geben Sie die Zahlenfolge in das nachfolgende Textfeld ein

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.