lootchest - januari 2017

Ook in het jaar 2017 gaan we verder met het looten. Onze goede voornemen: Aansluitend aan 2016 willen we jullie met de beste loot-stuff verzorgen en we zijn van mening dat het ons met deze box weer is gelukt! We hopen jullie ook dit jaar te inspireren en wensen jullie een nerdy Nieuwjaar! Waar wachten jullie op? Natuurlijk hebben we de lancering van Resident Evil: The Final Chapter niet onopgemerkt gelaten!

 

Resident Evil – Exclusief License Tshirt

Al 20 jaar geleden won Resident Evil de harten van de survival-horror fans. In samenhang met de release van de film en de nieuwe game, laten wij dit jubileum niet aan ons voorbij gaan. Dat laten we zien door een exclusieve shirt.

 

Captain America: Civil War – Funko Pop

Aan welke kant staan jullie als Captain America en Iron Man met elkaar vechten? Met een van deze Funko Pop Bobble Head figuren maken wij deze keuze voor jullie.

 

 

Dawn of Justice – Puzzle

200 stukken absoluut puzzleplezier. Is het voor jullie mogelijk om de puzzle van Dawn of Justice, Batman of Superman af te maken? Deze puzzel zal je echt uitdagen!

 

Biohazard – sticker

Met deze sticker laat je aan je vrienden en familie zien: Let op – verontreinigde zones (misschien je toilet?) – verboden toegang!

 

Gummiebeertjes/drop Haribo

Snoepers! Dit is iets voor jullie. Als je de lastige puzzels oplost kun je tegelijkertijd smakelijk knabbelen.

 

 

Spiderman & Deadpool – Comic

Met deze comic-repetitie krijd je een nieuw inzicht in de wereld van Spiderman en Deadpool. Krijg meer informatie met betrekking tot de vriendelijke spin uit de buurt en de Chimichanda-loving antiheld.

 

 

Mass Effect Exklusive – Beanie (PLUS)

 

Passend bij het koude seizoen zorgen we door middel van een exclusieve Mass Effect N7 Beanie voor een warm hoofd. N7 is de enige ikt-markering die kan worden gedragen op uniformen. Je hebt dus aan de eisen van N6 met succes voldaan. Gefeliciteerd!

Bitte geben Sie die Zahlenfolge in das nachfolgende Textfeld ein

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.