lootchest - maart 2017

Wonder woman ontmoet Lois Lane om te poolen; Gotham City en Metropolis zijn aan dezelfde kust gelegen. Als de kwaadaardige Lex Luthor in een hoofdstuk van “Superman” president wordt, raakt het ook de boekserie van Flash of Green Lantern: Er wordt samen in groepen gevochten zoals de “Titans” en de “Justice League” of er wordt samen in de verassingsbox van lootchest opgedaagd. We krijgen je helden samen in één box!

 

ECTO-1 Shirt

When you search for the best nerd items – Who ya gonna call? – lootchest! Door dit shirt wordt je de ultieme spookjager en tegelijkertijd een echt stijlicoon.

Eerste repetitie: Shadows of self

Brandon Sanderson is een van de populairste en meest geslaagde auteurs op het gebied van fantasy. Door middel van zijn nieuw boek “Shadows of self” verlaat Sanderson de wereld van Wax en Wayne – twee ongelijke helden en opsporingsambtenaars die voor het recht vechten. De stad Elantel vormt een metropool in tijden van verandering, gedomineerd door technologie, magie en het recht van de goddelozen. Een hoog explosief mengsel van high fantasy, western en subtiele humor.

Ovenhandschoenen

Door middel van deze ovenhandschoenen wordt elke maaltijd galactisch heerlijk. Ze zijn een garantie voor het perfecte nerd-dinner: Voel jezelf als een superheld als je lekkernijen met de handschoenen uit de oven haalt! One size fits all.

Power Rangers Pin

Toen we kinderen waren wilden we toch allemaal graag deel uitmaken van het Power Rangers team. lootchest maakt dit nu voor jullie mogelijk. Speld deze pin op en je droom wordt werkelijkheid! GO GO POWER RANGERS! Vanaf 23 maart kunnen jullie de Power Rangers weer in de bioscoop bekijken.

 

Cherryhead Candy

Beschrijvingen van snoep lijken echt heel sterk op elkaar, toch? “Deze smakelijke snack zal uw smaakpapillen wekken. Wat een heerlijke delicatesse. Een prachtige ervaring!“ Maar de Cherryheads zijn echt zonder te overdrijven ongelofelijk lekker!

 

Superman Energy Drink

Er wordt vaak aan ons gevraagd of de Superman Energy Drink daadwerkelijk tot een transformatie naar de bekende held leidt. We hebben het zelfexperiment gewaagd en vooraf de planning van deze lootchest twee of drie energydrinks gedronken. Tegen het resultaat kijken jullie nu aan: het is een keitoffe verassingsbox geworden! Ja, deze energydrink van Superman verleent je superkrachten!

 

Mega Man Artwork

...in the year 2017. Wisten jullie dat de tunnel voor het hol van een robot master twee doelen diende? Het was niet alleen een opslagpunt voor een level, maar maakte het voor het spel ook mogelijk om te veranderen zonder over te belasten. Met dit exclusieve artwork herinneren we aan Capcom en de geweldige speltitel.

 

PLUS Nintendo figuur

Op een authentieke manier werden deze figuren uit het Nintendo universum gecreëerd en warderen nu jouw nerd-rek! Op basis van de flexibiliteit van de figuren is het mogelijk meerdere scènes te reconstrueren. 

Bitte geben Sie die Zahlenfolge in das nachfolgende Textfeld ein

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.