lootchest - mei 2017

Super Mario – T-Shirt

Door dit uitzonderlijke t-shirt ben je op de beste manier voorbereid voor je verblijf in Mushroom Kingdom. Save the world en bereik je prinses (of prince)!

 

Guardians of the Galaxy – Handdoek

In de laatste lootchest was al de Awesome Mix Vol. 2 voor je, maar dat was maar het begin! De intergalactische kwintet van Guardians of the Galaxy beschermd je nu! Beslis samen of je nu iets goeds, slechts of een beetje van beide gaat doen.  Door deze handdoek ben je klaar voor het strandavontuur in het universum.

 

Pirates of the caribbean – Glas

Je wilt graag weten hoe het leven van een piraat als Captain Jack Sparrow eruit ziet? Durf dan een dronk uit de mysterieuze glas, sluit je ogen en proef de frisse zeelucht. Hoe vind je het ruige leven van piraterij?

 

Sweets - Alien Eggs & Pummeleinhorn Sticker

De eieren van de aliens zijn heel bijzonder! Broed de eieren in je mond uit en zie wat er gebeurt. De Pummeleinhorn gelijkertijd een dans van vreugde á la Guardians of the Galaxy.

 

Marvel Missions –Trading Card

Dit Marvel Missions Trading Card Game is een absoluut must-have product voor echte Marvel-fans! Wij dragen zorg ervoor dat je door de vijfde collectie van “Hero Attax” de beste karten hebt. Je kunt 208 karten leren kennen, die betrekking nemen op 13 Marvel films uit de jaren 2008 tot 2016. Iron Man, Thor, Captain America of de Guardians of the Galaxy – het is van alles mogelijk! Laten we gaan!

 

Assassin’s Creed – Pillow PLUS

 Aangezien Ubisoft een aankodigin heeft gedaan voor de productie van een tv-serie van Assassin’s Creed zit er een unieke kussen in dit lootchest. Vul je nerd plank en laat iedereen zien waar je in de constante strijd tussen Assasins en de Tempeliers staat!

Bitte geben Sie die Zahlenfolge in das nachfolgende Textfeld ein

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.