Wonder Woman - 15.06.2017

Eindelijk weer een sterke, zelfverzekerde vrouw in het DC Extended Universe! Vanaf 15 juni, 2017 kunnen we Wonder Woman weer in het bioscoop bekijken, maar dit keer met haarzelf als titelrol. Maar wat kunnen we verwachten? We waren voor onze Looters op zoek naar meer informatie:

Zeus staat bekend voor de grote aantal van zijn nakomelingen. Maar slechts één van zijn dochters heeft de status van een superheld bereikt: Diana Prince. De halfgodin woont op Paradise Island en leidt de Amazones als dochter van de konigin. Ze leerde al op jonge leeftijd hoe ze met het zwaard moet omgaan en wat het betekent een belangrijke krijgster te zijn. Afgeschermd op haar eiland krijgt de prachtige Diana van de gebeurtenissen in de wereld om haar heen niets mee. Hij was gestrand op het eiland en vertelt haar de problemen en conflicten die zijn gang gaan buiten haar ideale wereld. Vervolgens besluit ze haar huis en haar familie achter te laten om een oorlog te leiden die alle andere oorlogen in de wereld afsluit. Deze gedurfde stap is de trigger voor haar transformatie tot de superheld karakter Wonder Woman. Maar wat zou een held zonder superkrachten voor een held zijn? Wonder Woman is niet alleen super snel en wordt beschermd door een onverwoestbare pantser. Ze draagt ook een ongewoon wapen: een magische lasso. Het was een cadeau van de Amazones en laat iedereen die het gevangen neemt alleen nog de waarheid spreken. Diana Prince leert door middel van haar ontwikkeling tot een superheld eindelijk haar ware bestemming kennen en maakt kennis met het juiste gebruik van haar bovennatuurlijke krachten. Ondersteundt wordt ze van de eens gestrande Steve Trevor, die ook een lid is van de geheime dienst.

Met haar krachten zou Wonder Woman zelfs Superman overwegen! Wat vinden jullie van deze geconcentreerde vrouwelijke kracht?

 

We zijn super enthousiast en hopen dat deze superheld niet de laatste keer in de bioscoop wordt getoond!

Bitte geben Sie die Zahlenfolge in das nachfolgende Textfeld ein

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.