Over ons

WIE EN WAT IS lootchest B.V.

Wij zijn een dochteronderneming van het in Goch gevestigde lootchest GmbH. Wij zijn een groeiende onderneming, gevestigd in Zeddam. Ons team (geldt voor zowel lootchest GmbH als wij) bestaat uit mensen die veel mensen ‘’nerd’of ‘geek’ zouden noemen. Wij richten ons met lootchest B.V. op de Benelux. Elke maand gaan we op zoek naar de meest coolste, bijzondere en hipste producten rondom de thema's games, geek en nerd. Met deze items vullen we dan onze maandelijkse verrassingbox!

Niemand weet wat er in onze verrassingsbox zit totdat de verrassingsbox wordt ontvangen. Wie wil er nu niet maandelijks verrast worden?! De inhoud van de lootchest is zeer divers. Van een T-shirt van je lievelingsserie tot verzamelfiguren van het nieuwste spel, het kan er allemaal in zitten. We zijn er van overtuigd dat ieder game-,geek- en nerdhart hier sneller van gaat slaan!

Elke box bevat items die bij elkaar meer dan €40,- waard zijn. De kans op een “Megaloot” is aanwezig. De “Megaloot” wordt onregelmatig verstuurd i.p.v. de normale verrassingsbox en bevat legendarische producten, die zeer zelden voorkomen.

Een overzicht van de voorgaande boxen kun je onder het kopje “Voorgaande boxen” bovenaan de homepage vinden. Hier kun je de inhoud van de voorgaande maandboxen bekijken.