Partners

 8bitshop

8bit

Op zoek naar een geschikt cadeau voor uw man, vriend of vriendin? Met de ruime keuze aan producten rond de huidige Marvel, DC Comics of Star Wars Films, zul jij het bij ons snel vinden. 8bitshop heeft als directe partner van de fabrikanten direct toegang tot de nieuwste producten.


 Mad Dog Comics

Mad Dog Comics

Met de Duitse E-Comic App Mad Dog Comics voor de PC, tablet & smartphone heb jij jouw  comics altijd bij de hand. Ook, als je later van apparaat, aanbieder of platform wisselt. Met DYNAMIC PANEL VIEW optimaliseren wij de comics voor smartphones. Blader ontspannen van pagina naar pagina. Mad Dog Comics biedt  jou een groot assortiment aan met op dit moment ongeveer 100 comics, grote series en constant nieuwe releases. Dat en nog veel meer biedt Mad Dogs Comics, de Duitse E-Comic App, jou aan.    


 Rocketbeans.tv

 Logo

 “Alles moet, niks kan.” is het  motto van de Rakketbohnen, maar de “Bohnen“ kunnen duidelijk meer als hen wordt toegestaan, ze kunnen mensen vermaken op een manier zoals andere dat nauwelijks kunnen.  De bekende presentatoren  Simon Krätschmer, Daniel Budiman (Budi), Etienne Gardé (Eddy) en Nils Bomhoff leiden jullie op elegante wijze door de dagelijkse gamewereld. Dit alles doen ze 24/7 op hun Twitch-kanaal.


 Randyrun

Bild könnte enthalten: 1 Person

 

RandyRun is jouw voordelige Duite premium-aanbieter. Wat doet Randy?   Hij biedt jouw een hoge kwaliteit als het gaat om Game-Keys, GameCards, virtuele spelvaluta en levelingservices – en dat tegen een prijskwaliteitsverhouding dat zijn gelijke niet kent.